Hellinger-féle családállítás

Aki ismeri a Hellinger-féle családállítást, valószínűleg már saját maga is tapasztalta, hogy milyen csodás változásokat képes előidézni az emberek életében. Azonban ez nem csak azokra igaz, akik saját témával érkeznek a programra. Komoly hatást gyakorol a jelenlévőkre, illetve a kliens saját családjára is.

Ha számodra még ismeretlen a módszer elárulom mire számíthatsz. Ha saját témát hozol, látni fogod, hogy a segítők viselkedése, szavai, akár a kinézetük is kísértetiesen hasonlítanak arra az illetőre, akit megszemélyesítenek. Mindezt anélkül, hogy bármit tudnának rólad, vagy arról a személyről, akit megtestesítenek. Képviselőként pedig igen gyakori, hogy a saját életünkhöz hasonló helyzetekbe kerülünk.

Miként lehetséges mindez?

A Sors, és az Élet (és ezeket most nemhiába írom nagybetűvel, hiszen jóval nagyobbak nálunk, embereknél) néha nagyon különös játékot játszanak velünk. A felszínen sokszor úgy tűnik, hogy rettenetesen megnehezítik a dolgunkat, a színfalak mögött azonban pont azt teszik lehetővé, amire mindannyian vágyunk. Ez pedig nem más, mint a szereteten alapuló kötődés, a hűség kimutatása. Bizony még akkoris, amikor ennek pont az ellenkezőjét érezzük.

Hogy miért fontos ez?

Gyakran hajlamosak vagyunk, csak a felszínen megjelenő problémákkal foglalkozni. Mindenáron azt a dolgot hajkurásszuk, amiről azt gondoljuk, hogy hiányzik az életünkből. Pedig, ha egy kicsit szembenéznénk saját magunkkal, és mernénk őszintén vállalni érzéseinket, már sokkal korábban megoldódna a probléma. Miért mondom ezt? Azért, mert amit hiánynak, vagy problémának érzünk, az már csak a tünet. A fájdalomcsillapító, ami arra hivatott, hogy elterelje egy (talán rég elfeledett) érzésről, vagy személyről a figyelmünket. Segít nekünk abban, hogy ne a kínzó magány, vagy fájdalom legyen az, amiért esténként a párnánkba ordítunk. Idézőjelesen sokkal egyszerűbb dolgunk van, ha ezt egy zsarnok kolléga, egy üres pénztárca, vagy egy múlni nem akaró betegség miatt tesszük. A jó hírem az, hogy van megoldás, én pedig szeretettel támogatlak ebben.


A gyerkmek alapvető szükséglete az, hogy szerethessen, és kimutathassa ezt a szeretetet.
– Bert Hellinger

A családállítások helyszíne Budapest, a pontos részletekről e-mailben értesítelek jelentkezés után. Amennyiben vidéken, vagy külföldön szeretnél velem programot szervezni itt üzenhetsz nekem.

Az aktuális időpontokról itt tudsz tájékozódni.


Részvételi lehetőségek

Saját állítás

A megoldás te vagy
Hozd egyenesbe az életed családi mintáid feltárása által. A jutalmad nem marad el.
25.000 Ft/fő

Képviselői részvétel

Legyél hozzájárulás
Mások támogatása mellett, a saját témáiddal kapcsolatban is tisztábban láthatsz.
10.000 Ft/fő