Egyéni konzultáció

Lehet, hogy nem jártam a te cipődben, de úgy sejtem van bennünk valami közös.

Néhány évvel ezelőtt az egyik barátommal töltöttem a délutánt. Elhozta magával a fényképezőgépét, hogy kipróbáljuk. Magam részéről akkoriban nem szerettem fotózkodni, nemet mondani viszont még annyira sem. Így hagytam, hogy készítsen rólam néhány képet. A végeredményt siralmasnak találtam. Egy felpuffadt arcú nő nézett rám vissza a képekről, akinek mosoly helyett fura fintor volt az arcán, és még a bőre is szürkének tűnt.

Ekkor már hónapok óta furcsa rosszullétekkel küzdöttem. A semmiből rámtört a rettegés, különféle fájdalmaim voltak, gyakran megszédültem. A legrosszabb az volt, amikor úgy éreztem, hogy azon nyomban meghalok, vagy megőrülök. Ahogy a fent említett képek láttán még inkább elfogott az elkeseredés, így elhatároztam, hogy véget vetek ennek az egész históriának.

Mihez kezdtem ebben a furcsa helyzetben?

Két dolog maradt a tarsolyomban, aminek hasznát tudtam venni. A makacs ragaszkodásom, és hitem, hogy az élet lehet ennél is több. Ezek kettőse azóta is hű társam az úton, de leginkább akkor veszem hasznukat, amikor minden reménytelennek tűnik.

Az elhatározásom eredményeként “magától” rám talált valami, ami nagyon sok mindenre megoldást jelentett, és jelent a mai napig. Aminek hatására elmúltak a rosszulléteim. Hiába lestem, hogy mikor érkezik a gyomorszorító érzés, vagy a pánik. Ezek már egy olyan járaton robogtak tovább, ami abban a megállóban nem állt meg, ahol én várakoztam. Megérkezett azonban helyettük a lelkesedés, a bizakodás, és az izgalom érzése. Sőt, ezeknél sokkal több is, de az már egy másik történet.

Történetből valószínűleg a te esetedben sincs hiány.

Órákig tudunk beszélni arról, hogy kivel mi törént korábban. Olyan ez, mint a falat étel, amit megettünk. Már a miénk, egész biztosan megtörtént, és senki nem veheti el tőlünk. Lehet, hogy nem jártam a cipődben, és még nem ismerem a te történeted, de úgy sejtem van bennünk valami közös. Kevesebbet, vagy bátortalanabbul beszélünk arról, hogy a jövő miként nézzen ki. A rengeteg kudarc, füstbement terv, élcelődő kommentár sokszor elveszi a kedvünket. Ettől függetlenül a lehetőség megmarad.

Ezt kínálom most neked. Lehetőséget egy jobb életre. Lehetőséget arra, hogy merj hinni magadban, hogy felesleges fájdalmak, és félelmek nélküld élhesd az életet. Az életet, ami még számtalan kellemes dolgot tartogat a számodra. Még annál is többet, és nagyszerűbbet, mint amit most eltudsz képzelni. Kattints az oldal alján található jelentkezés gombra, hogy mihamarabb megtaláljuk a neked megfelelő időpontot.

Milyen témákban tudok segíteni?

Magánélet

Kemény dió a saját életünkkel foglalkozni, amikor másoké tökéletesnek tűnik. Lehetsz boldogabb, egészségesebb, gazdagabb, ha mások helyett magadra koncentrálsz. Adj okot a tükörképednek, hogy mosolyogni láthasd!

Karrier

Alkalmazottként dolgozni többet jelent annál, hogy fix fizetést kapunk. Tartozunk valahová még akkor is, amikor magányosnak érezzük magunkat. Így nem csoda, hogy a váltás fejtörést okoz. Bárhogy is döntesz az előmenetelről nem kell lemondanod!

Üzlet

Új vállalkozás indítása, régi gatyába rázása, magasabb profit. Egyik sem lehetetlen. Azt azonban ne feledjük, hogy nem csak az eszközeinket kell karbantartani, fejleszteni. A saját magadba való befektetés nem csak magánéleti szempontból éri meg!


“Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani, amennyiben precizitásra vágysz, kiterjedt tudástárra és nyitottságra.”

N. Linda


Mit kell még tudnom?

  • A témát, amivel foglalkozni szeretnél
  • Feltérképezzük mi akadályozza a változást
  • Egy hatékony módszerrel a korlátozó mintákat/gondolatokat támogatóakra cseréljük
  • A konzultáció időtartama 60 perc
  • Díja 30.000 Ft/alkalom

Adj magadnak esélyt a jobb életre