Rólam

Én és a küldetésem

Simon Krisztina vagyok, és hivatásszerűen támogatom az embereket abban, hogy az általuk vágyott célokat, életformát képesek legyenek könnyedén megvalósítani. Küldetésemnek tekintem, hogy olyan módszereket ismertessek meg az emberekkel, amelyek használatával képessé válnak arra, hogy kihozzák a legjobbat önmagukból, és klienseikből egyaránt.

Miért léptem erre az útra?

Korábban én magam is jártam abban a cipőben, amikor úgy éreztem, hogy semmi beleszólásom a saját életem alakulásába. Kívülről egy döntéseket hozó, célokat elérő, lelkes figura látszatát keltettem. Ezzel szemben belül úgy éreztem magam, mint egy szamár, akinek az orra elé egy répát kötöttek, hogy folyamatosan mozgásban tartsák. Elégedetlenkedtem, türelmetlen voltam, és folyamatosan tépelődtem, mert mindig a legjobb döntést akartam meghozni. Azzal azonban nem számoltam, hogy ami a környezetem számára elfogadható, vagy szokványos, abban én egy cseppet sem érzem jól magam.

Ezen felismeréseim segítettek aban, hogy visszanyertem a lelkesedésem, és rátaláltam azokra az eszközökre, amik által képessé váltam a kényelmetlen helyzeteken változtatni. Létrehoztam a vállalkozásom, ahol egyéni, és csoportos programokkal várom az érdeklődőket. Lehetőséget nyújtok személyes konzultációkra, kezelésekre azok számára, akik a személyre szabott megoldásokat részesítik előnyben. Ezen kívül segítem azokat, akik új dolgokat szeretnének elsajátítani, esetleg új, vagy már meglévő prakszisukat építeni, új szintre emelni.

Mit üzenek neked?

Mindazokat, akik még az önismereti új elején járnak, vagy már (akár többször is) kiábrándultak a korábbi tapasztalataik miatt a kedvenc idézetemmel szeretném inspirálni, ami így hangzik. “Légy te magad a változás, amit látni szeretnél a világban.” – Mahatma Gandhi. Arra bátorítok mindenkit, hogy merjen hinni saját magában, hogy elérhető számára egy jobb élet. Akkoris, ha úgy érzi neki eddig semmi sem sikerült, vagy egyedül kevés a változás megvalósulásához.

Néhány vélemény azoktól, akik már dolgoztak velem

Rating: 5 out of 5.

Számomra sokat segített a Theta Healing: feldolgozatlan érzelmekben, elengedésben, gyászban, berögzült félelmekben, pánikban. Nagyon jól rám hangolódott, átérezte, és megértette a problémámat, majd orvosolta. Ez nem egy egyszerű folyamat, de megéri utánajárni/ásni és feltárni. Hálás vagyok Krisztinek, amiért türelmesen és elhivatottan segített.

Barbara

Rating: 5 out of 5.

Eddig négy Théta Healing szemináriumot végeztem el Krisztinél. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani kurzusait, amennyiben precizitásra vágysz, kiterjedt tudástárra és nyitottságra. A tanfolyamainak hatékonysága, és hatásossága igen magas szinten van. Sokat köszönhetek neki, rengeteget fejlődtem minden alkalom után.

Linda

Rating: 5 out of 5.

Hálás vagyok, hogy megismerhettem Krisztit. Theta Healing konzulensként egy őszinte, figyelmes, segítőkész, támogató lélek. Mély, régről hozott tudással, a Teremtővel együttműködve, kiválóan alkalmazza a Theta Healinget. 🙂

Katalin

Rating: 5 out of 5.

A választott téma ásása közben olyan érdekes tapasztalásaim voltak, amiket nem is gondoltam volna. Rövid időn belül (1-2 nap) elindultak az események olyan irányba, amilyenbe szerettem volna, és ez tulajdonképpen azóta is tart. Az “eredeti” problémám megoldódott, és még magasabb szintre emelte a lehetőségeket. Abszolút pozitív volt, mindenkinek ajánlom! 🙂

Balázs